Sijmoves nieuwsbrief van Fysionair

Excuses voor de verkeerd verstuurde nieuwsbrieven van gisteren, maar hier dan de eerste echte nieuwsbrief.
 

Aan het einde van 2016 kunnen we vaststellen dat het een, in meerdere opzichten, veel bewogen jaar is geweest. We vinden natuurlijk allemaal dat een beetje beweging alleen maar positief is, maar soms hangt dat ook af van de richting waarin bewogen wordt. 

Sijmoves-opleidingen beweegt zich nationaal en internationaal in een richting met veel perspectief. Het afgelopen jaar bracht veel veranderingen, die met zich meebrachten dat we ons Sijmoves-logo iets hebben aangepast. Vanaf dit najaar brengen we al onze cursussen onder de noemer Sijmoves-opleidingen, wat nu bestaat uit Sijmoves-Gewrichtstherapie en Sijmoves-Medical Taping.

We hebben heel veel toekomstplannen, maar willen ons nu eerst focussen op deze twee onderwerpen, op weg naar een nieuw Sijmoverend jaar!

 

De eerste drie modules van de opleiding Gewrichtstherapie lijken in een behoefte te voorzien, we krijgen veel positieve reacties van mensen die de methode meteen na het volgen van een module in de praktijk met succes toepassen. Dat stimuleert ons om de volgende modules zo snel mogelijk te laten verschijnen!

In het voorjaar van 2017 zal de cursus ‘Elleboog, Pols & Hand’ verschijnen. Daarna volgen nog ‘Schouder & Schoudergordel’ en de cursus ‘Wervelkolom’. Daarmee zal de opleiding tot Gewrichtstherapeut compleet zijn. Daarna willen we cursisten de mogelijkheid geven om de beschermde titel Sijmoves®Gewrichtstherapeut te mogen gebruiken. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de manier waarop we dat precies vorm willen geven.

Aan accreditatie bij de diverse belangenorganisaties wordt volop gewerkt!

 

Afgelopen jaar verscheen het volledig herschreven Medical Taping standaardwerk van Josya Sijmonsma. Behalve dat de complete inhoud van het boek uit 2004 is herschreven en alle foto’s zijn vernieuwd, was er nog een noviteit. Het boek is namelijk volledig merk-onafhankelijk geworden. Meer info pver het boek: klik hier

Precies dat willen we ook binnen de Medical Taping cursussen doorvoeren. Veel kennis over het toepassen van de methode, maar niet meer gebonden aan een fabrikant. Er zijn heel erg veel verschillende merken tape op de markt, waarvan een aantal merken kwalitatief uitstekend zijn, maar toch onderling kleine verschillen hebben.

Op onze cursussen willen we vooral de vaardigheden van de verschillende technieken doorgeven, maar we willen tegelijkertijd de cursisten ook kennis laten maken met een aantal verschillende merken tape. Op onze cursussen worden minimaal drie verschillende, kwalitatief hoogwaardige, merken tape gebruikt. 

Het belangrijkste voor ons is dat de methode zo goed mogelijk wordt geleerd, zodat zo veel mogelijk mensen profijt kunnen hebben van deze uiterst elegante behandelmethode!

 

De Sijmoves cursuslocaties

Er is altijd een Sijmoves cursuslocatie op een redelijke afstand te vinden. 

We zitten van Leeuwarden tot Helmond, van Heinkenszand tot Emmen, van Heiloo tot Duiven en daartussenin ook nog in  Houten, Ede en Kampen.

En wilt u een in-house cursus? Met een groep vanaf 12 deelnemers is ook dat te regelen! Neem met ons contact door te mailen naar info@fysionair

 

Alle informatie

Voor alle cursusinformatie: WWW.FYSIONAIR.NL 

 

WIJ WENSEN IEDEREEN FANTASTISCHE KERSTDAGEN EN EEN 2017 VOL GEZONDHEID, GELUK, VOORSPOED, BEWEGING EN ONTWIKKELING!

 


 

Het Sijmoves-team: vnl Carmen Eelman,  Josya Sijmonsma en Greetje Schraa