Het seizoen om bij te scholen is weer van start gegaan

Het seizoen om bij te scholen is weer van start gegaan
In 2018 zijn de studiekosten nog aftrekbaar, maar in 2019 zeer waarschijnlijk niet meer. Op Prinsjesdag (of eerder bij RTL) komt hierover meer duidelijkheid.

Als u van plan bent om in 2019 een bepaalde cursus te gaan volgen, kan het dus lonend zijn om te overwegen om dit nog in 2018 te doen. Ons aanbod is zeer divers!

Extra cursuslocatie in Almelo
We wilden al een tijdje ook in het oosten van het land een cursuslocatie hebben en zijn daarom een samenwerking aangegaan met Stars Massage School in Almelo.

De groepen zijn hier gegarandeerd klein, maximaal 10 personen, dus extra veel persoonlijke aandacht is eveneens gegarandeerd.
Op 21 en 22 september gaan we in Almelo van start met de Mobiliserende Gewrichtstherapie module knie. Omdat deze cursus op zo’n korte termijn gepland is, zijn er nog plaatsen beschikbaar!


Ga voor een volledig overzicht van ons aanbod naar www.fysionair.nl

Veranderingen op onze website
Ons aanbod van de Mobiliserende Gewrichtstherapie modules hebben we recent in een iets andere structuur op de website gezet. Wij zijn van mening dat hierdoor een meer logische samenhang is ontstaan.

De unieke driedaagse Medical Taping Concept cursus die we sinds kort aanbieden, voorziet duidelijk in een behoefte.
Heeft u de tweedaagse basiscursus al gedaan? Dan is het mogelijk om bij inschrijving aan te geven dat u alleen de derde  dag wilt volgen.

Accreditaties

  • Alle onze cursussen zijn bij de NGS geaccrediteerd.
  • De MTC-cursus is bij de KTNO geaccrediteerd.
  • Bij de KTNO is inmiddels ook accreditatie aangevraagd voor alle Mobiliserende  Gewrichtstherapie modules. Binnenkort volgt bericht hierover.


NGS Kennisdag
29 september zijn wij er ook.
Josya Sijmonsma zal een i
nteressante workshop verzorgen met als onderwerp: 'Restklachten na een enkeldistorsie', behandelmogelijkheden met Medical Taping en Mobiliserende Gewrichtstherapie.

In de centrale hal is onze stand te vinden met voor iedere bezoeker met een leuke verrassing .