Medical Taping Concept manual

De eerste druk van dit boek verscheen in 2004. Rond de eeuwwisseling werd de Medical Taping methode vanuit Azië geïntroduceerd in Europa. Er was echter geen literatuur die deze methode op een analytische manier voor de professional beschreef. Met het Medical Taping Concept Manual werd deze leemte door Josya Sijmonsma opgevuld.

Het boek beschrijft stap voor stap de principes van de behandelmethode, alle afzonderlijke technieken en hoe deze technieken tot een zinvolle behandeling gecombineerd kunnen worden. Dat hiermee in een behoefte werd voorzien, mag wel blijken uit het feit dat in 2015 alweer de 11e druk is verschenen.

Het boek is regelmatig aangepast aan vernieuwde inzichten en mede daardoor nog steeds het standaardwerk op het gebied van modern tapen, een perfect naslagwerk voor elke professional die Medical Taping wil begrijpen. Het boek heeft de kenmerkende, overzichtelijke stijl van Josya, waardoor het uiterst bruikbaar is in de dagelijkse praktijk.

Met de vertalingen in het Engels, Spaans, Italiaans, Portugees en Roemeens is het boek ook internationaal een succesvol standaardwerk geworden.

Kijk voor meer informatie over deze methode bij Medical Taping.

Cover MTC Manual Dutch 2015-vk
ISBN 9789090189314