Onze praktijk

Fysiotherapiepraktijk Fysionair biedt een brede variatie van fysiotherapiebehandelingen aan, waarbij de belangrijkste doelstelling is dat de cliënt bij het verlaten van de praktijk zich beter moet voelen dan op het moment dat hij of zij binnen kwam.
Met andere woorden, iedere behandeling moet een duidelijk positief resultaat opleveren. Het gemiddelde aantal behandelingen voor een bepaalde klacht blijft op die manier zo laag mogelijk.
Daarom wordt er voor elke behandeling een heel uur gereserveerd.

praktijk 004Het behandelgemiddelde voor een bepaalde klacht ligt in onze praktijk al jarenlang onder de vier behandelingen, waarbij normaal gesproken één maal per week wordt behandeld.

Hierbij moet wel een uitzondering gemaakt worden voor de behandelingen van lymfoedeem. Lymfoedeem is een chronische klacht waarbij de oorzaak niet kan worden weggenomen. De lymfoedeem behandelingen zijn daarom meestal langere series.

De belangrijkste specialisaties van Fysionair zijn: Medical Taping, Manuele Lymf Drainage, Manuele therapie volgens Mulligan, Triggerpointtherapie, Massages, Myo-feedback, Meridiaantherapie, Shiatsu.
0Met deze therapievormen kan een klacht vanuit verschillende invalshoeken benaderd worden en al deze therapievormen kunnen met elkaar worden gecombineerd. De therapievormen kenmerken zich doordat ze voldoen aan het motto van Fysionair:

Fysionair: voor pijnvrije en effectieve behandelingen!