Cursussen

fysionair opleidingen

Fysionair verzorgt in samenwerking met verschillende partners de Sijmoves® – Medical Taping cursussen en de Sijmoves® – Gewrichtstherapie cursussen.
Al onze Sijmoves® – Medical Taping cursussen zijn vanaf november 2016 onafhankelijk van tapemerken. Voor alle cursussen, en voor alle relevante beroepsgroepen, zijn de aanvragen voor accreditatie in behandeling.

De samenwerkende partners voor de Sijmoves® – Gewrichtstherapie cursussen zijn:

De samenwerkende partners voor de Sijmoves® – Medical Taping cursussen zijn:

 

CRKBO
Sinds een paar jaar bestaat in Nederland het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Een voordeel van de CRKBO registratie is dat er geen BTW aan de cursist doorberekend hoeft te worden.
Fysionair is als instituut voor kort beroepsonderwijs CRKBO geregistreerd, evenals de docenten van Fysionair.

Docenten van Fysionair
Ons docententeam bestaat uit  de fysiotherapeuten van links naar rechts Carmen Eelman, Josya Sijmonsma en Greetje Schraa.

IMG_3980

 

 

 

 

 

 

Inschrijven
U kunt bij de meeste cursussen direct inschrijven op onze website, maar ook bij de genoemde organisatoren. Als u bij ons inschrijft, maar er is een andere organisator vermeld, zijn de algemene voorwaarden van die organisator geldig. Als Fysionair de organisator is, gelden onze leveringsvoorwaarden.

Inhouse cursussen
Behalve het cursusaanbod wat genoemd staat op deze website, is het natuurlijk altijd mogelijk om een (aangepaste) cursus, een lezing of een workshop te verzorgen. Via contact kunt u uw vraag rechtstreeks stellen, of u kunt bellen om de mogelijkheden te bespreken. Fysionair stelt zich als doel om alle vragen binnen drie werkdagen te beantwoorden.

De belastingdienst betaald (soms) mee!
Volgt u in het jaar waarover u aangifte doet een opleiding of een studie voor uw (toekomstige) beroep? Er is een drempel van 250 euro en maximaal bedrag van 15000 euro aftrekbaar per jaar van uw inkomstenbelasting. lees verder bij de belastingdienst.

Opsomming van de nu aangeboden cursussen